Първоначално публикувано от seepo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Индикациа за мигачи помощ
Collapse
X
-
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Добре де..обясни тогава за такива като мен комплексари,ако проблема не е бил от там,от къде е и как си го решил.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Колеги , и аз сложих прословутите мостчета на мястото на зеленото реле и стрелките ми заработиха... Но при мен има един феноменИма ли го и при вас?
Когато дам мигач в едната посока си мига нормално едната стрелка. Когато дам в другата посока мигат и двете стрелки... Интересното е, че когато вкл аварийните и после ги изключа, в която посока дръпна тъчката в нея посока светят двете стрелки, а в другата посока само едната стрелка. Т.е. мога да си избера на ляв или десен мигач да ми сверят двете стрелки, взависимост кой първи включа след като съм спрял аварийните...
Междудругото върху мостчетата пак нанизах зеленото реле... Това правилно ли е?sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолеги , и аз сложих прословутите мостчета на мястото на зеленото реле и стрелките ми заработиха... Но при мен има един феноменИма ли го и при вас?
Когато дам мигач в едната посока си мига нормално едната стрелка. Когато дам в другата посока мигат и двете стрелки... Интересното е, че когато вкл аварийните и после ги изключа, в която посока дръпна тъчката в нея посока светят двете стрелки, а в другата посока само едната стрелка. Т.е. мога да си избера на ляв или десен мигач да ми сверят двете стрелки, взависимост кой първи включа след като съм спрял аварийните...
Междудругото върху мостчетата пак нанизах зеленото реле... Това правилно ли е?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е правилно. Или с релето или с мостчетата.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеБлагодаря за бързия отговор...Утре ще го махна...Нали няма проблем да пренощува така колата, в смисъл - да стане някое късо... ...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНищо няма да стане. Просто причината за "цветомузиката" е това, че си сложил едновременно и мостчетата и модулчето.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Ми това е релето дето се прецака ,но примен явно беше засегнало и авариките ,е смених го и сичко е ок.
---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:51 ----------
Мерси на отзовалитесе колегиAlfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +
Comment
Comment